VONZ A MÉLYEBB VALÓDISÁG, A MINDENNAPOK ŐSZINTÉBB MEGÉLÉSE?

 

ERŐT ADÓ, MEGHATÁROZÓ MONDATAIDAT ÉS SZIMBÓLUMAIDAT MOSTANTÓL MINDENHOVA MAGADDAL VIHETED MRS HERSKIN EGYEDI SZÍNVILÁGÚ KIEGÉSZÍTŐIN, HÍMZETT TETOVÁLÁSKÉNT A „BŐRÖDBE” VARRVA.

 

FELKÉSZÜLTÉL EGY KÜLÖNLEGES ÖNISMERETI JÁTÉKRA?

 

Adott több ezerféle konstelláció: szimbólum és szöveg egymással nászra lépve hozza ki egymásból a legjobbat vagy a legrosszabbat, és persze mindig lehet valamelyikkel azonosulni. Mert vannak könnyedebb és piszok nehéz időszakaink, amelyek természetes váltakozása teljesen emberi. A bennünk élő isten és ördög hol egymást pofozva, hol kézen fogva, hol egymásnak búcsút intve duruzsolnak, játszanak… És itt sem a racionalitás felszíni megfogalmazásai dominálnak majd; a többletjelentéssel fogunk játszani: mehetünk mélyebbre, és a valódiságunkból üzenhetünk magunknak, illetve másoknak is.

 

Ezúttal nincsenek előre megírt forgatókönyvek. Ez most rólad szól, rólad mesél! Párosíts kedvedre egyedi grafikákat és téged különösen megszólító üzeneteket, amelyek ily módon egy nagyon intim és személyes kombinációként összeállva tudnak hatni rád minden nap. Különösen Mrs Herskin birodalmában, hiszen ő egy általad választott színű táskára, tárcára, neszesszerre vagy kulcstartóra hímezve mélyíti el mindjobban „hitvallásodat”, így erősítve meg benne téged újra és újra, akár a szürke hétköznapokon is.